Bloemen van KAS verkrijgbaar bij Sissy Boy

november 5, 2015

“Bij Sissy-Boy vinden wij jonge mensen met een eigen smaak die op zoek zijn naar een product met inhoud. Niet het geijkte bloemetje, maar een boeket met het beste dat onze kwekers te bieden hebben. Je kunt dat boeket ook zelf samenstellen onder begeleiding van onze ‘florista’s’. Omdat onze kwekers graag experimenteren vind je bij ons echt de betere bloemen.”

Sissy-Boy past bij ons
“De uitstraling van Sissy-Boy is ‘lifestyle’. Zij hebben 40 winkels in de Benelux en hebben ons uitgenodigd vier maanden lang een selectie van ons aanbod bij hen neer te zetten. Sissy-Boy herkent zich in de formule die wij in onze flagshipstore in de Markthal aan het uitbouwen zijn. En wij herkennen ons in het lifestyle-aanbod van Sissy-Boy.” KAS Versgeplukt krijgt een shop-in-shop waar de eigen bloemisten de klanten – en de nieuwe collega’s van Sissy-Boy – zullen helpen. Sissy-Boy voert in ieder geval de boeketten uit de collectie ‘Keus van KAS’. Daarnaast zal het mogelijk zijn boeketten naar keuze samen te stellen.

KAS Versgeplukt slaat zijn vleugels uit
“Te duur, oubollig en niet altijd even vers. Traditionele bloemisten doen iets verkeerd. Daarom begonnen wij een eigen merk in bloemen en planten, die direct van enkele tientallen deelnemende kwekers komen.” Rossen: “Nu onze flagshipstore in de Markthal van Rotterdam draait is het tijd de vleugels uit te slaan. Want behalve kwaliteit voor de consument willen wij ook een nieuwe manier van verkoop voor de kwekers neerzetten.
De ontmoetingen tussen kwekers en consumenten die wij in de Markthal meemaken zijn enorm inspirerend. De klant krijgt het verhaal van de bloem en de kweker krijgt direct te zien en horen wat zijn bloem voor de klant betekent. Die wisselwerking ontbreekt teveel in de traditionele keten. Bij KAS Versgeplukt leven wij er van.”